Arif Citenx - Gendheng

gendheng uwes aku saiki
kenal karo kowe bocah ayu seksi
pancen kowe cewek idaman
dadi rebutan kabeh wong lanang
iku sing nggarai aku ra tahan

sampek saiki dadi pikiran
awan bengi kelingan dirimu sayang
landep mripatmu mbangir irungmu
tipis lambemu manis senyumanmu
iku sing nggarai ra iso turu

gendheng aku saikine
goro goro tresnoku karo kowe
edan nganti ra doyan mangan
goro goro kowe sing dadi rebutan

aku wedi ra keduman sayang
pancen kowe idamane wong lanang
aku wedi kecolongan sayang
mergo wis akeh sing ngincer tenan

 
gendheng aku saikine
goro goro tresnoku karo kowe
edan nganti ra doyan mangan
goro goro kowe sing dadi rebutan

aku wedi ra keduman sayang
pancen kowe idamane wong lanang
aku wedi kecolongan sayang
mergo wis akeh sing ngincer tenan
mergo wis akeh sing ngomong sayang
mergo wis akeh sing cinta tenan

Tags: #A #Arif Citenx #Indonesia