Bayu G2B - Jane Kowe Iki Sopo

jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo

jane kowe iki sopo
opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso
kowe ki sopo

jane kowe iki sopo
utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso
kowe ki sopo

elinge su sopo kowe
mangan wae njaluk kancane
ngalor ngidul yo mung nggandul
ngertio ngono kowe tak gajul

 
akeh janji kabeh isine ngapusi
kokehan omong isine mung kosong
barang saiki kowe lungguh kepenak
pancen dasare watak kerjaane gur manak

tanda tanganan nganggo itungan
diajak rembukan njaluk karaokean
dikon rapat malah do minggat
urusan dum-duman podo rebutan

kowe kepilih mergo kowe ngobral janji
sebabe kowe nganggo sistem demotai
sopo sing wani nduwiti mestine dadi
lagi ngono wae kowe kok kemaki

jane kowe iki sopo, jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo, jane kowe iki sopo

jane kowe iki sopo, opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso, kowe ki sopo
jane kowe iki sopo, utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso, kowe ki sopo

elingen disik anggonmu mbribik
sampek tak pikir kowe keturunan jangkrik
masang gambar pendak pengkolan
pating temempel turutono ning dalan

rupamu majang pisan ning wit witan
ra bedo karo munyuk podo penekan
jane kowe iki waras opo edan
ngisin ngisinke awakmu dewe ra nggo aturan

nggur ngelingke kanggo sedulur
ngati-ati ono kethek musiman do ngelantur
mangkring ning wit witan semebar ning perumahan
pating cruwet marake ndase mumet

sing apik jumlahe ora sepiro
bakal kegowo … akeh sing olo
iki sing jenenge jaman goro goro dunyo
akhire kabeh janjine koyo telo, jane kowe iki sopo

jowo mbeling, jowo mbeling
senajan mbeling nanging isih eling

jane kowe iki sopo, opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso, kowe ki sopo
jane kowe iki sopo, utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso, kowe ki sopo

jane kowe iki sopo, opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso, kowe ki sopo
jane kowe iki sopo, utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso, kowe ki sopo

Tags: #B #Bayu G2B #Indonesia