Bayu G2B - Lambene Tonggo

blackpink, blackpink

ojo ngece karo wong ora nduwe (ora nduwe)
mergo urip kuwi mung mampir ngombe (mampir ngombe)
arep sugih opo kere podo wae (podo wae)
sing penting iso ayem tentrem atine (hyak’e)

jamane wes tuo akeh wong sing rumongso
lali papan mergo silap karo bondo dunyo
nanging saktenane aku kowe podo wae
gari sepiro akeh karo kentel ngopine

ojo digawe spaneng
sing penting iso seneng
rasah ngrungoke lambene tonggo
sing seneng ngerasani wong liyo

 
jamane wes tuo akeh wong sing rumongso
lali papan mergo silap karo bondo dunyo
nanging saktenane aku kowe podo wae
gari sepiro akeh karo kentel ngopine

ojo digawe spaneng (rasah dipikir kenceng)
sing penting iso seneng (timbang mengko dadi puyeng)
rasah ngrungoke lambene tonggo (lambene tonggo kadang ra toto)
sing seneng ngerasani wong liyo (masok pak eko)

ojo sambat, ojo sumelang
yen pancen rejeki ra bakal ilang
mohon bersabar ini ujian
rudo kuwi berputar rejekine gantenan

lakon kuwi menange keri
dadi uwong ra usah meri
kuat dilakoni yen ra kuat pikir keri
yen dalane buntu leren disik karo ngopi (blackpink)

Tags: #B #Bayu G2B #Indonesia