Bayu G2B - Ngentu

krungu swaramu lewat hapeku
nambahi roso kangen ning njero atiku
punjul setahun ora ketemu
aku mung iso nyawang fotomu

aku ning kene, kowe neng kono
senadyan adoh paran tresnoku ra bakal sudo
kangen kangen kangen kangen atiku
pengen, aku pengen, pengen ketemu

snadyan ati kepisah tresnoku ora goyah
walau harus menunggumu aku tak akan lelah
esem gemuyumu pengobat roso kangenku
sayang, aku pengen ketemu

krungu swaramu lewat hapeku
nambahi roso kangen ning njero atiku
punjul setahun ora ketemu
aku mung iso nyawang fotomu

 
aku ning kene, kowe neng kono
senadyan adoh paran tresnoku ra bakal sudo
kangen kangen kangen kangen atiku
pengen, aku pengen, pengen ketemu

padhange bulan, kerlipe lintang
nggawe aku kelingan sliramu sing tak sayang
aku di sini masih setia menunggumu tuk pulang

senadyan abot tetep tak lakoni
mergo tresnamu wes tak pati ning njero ati
tuluse tresnamu ora sekedar janji
cincin ning jari manisku wes cukup dadi bukti

gedene tresnamu, tuluse sayangmu
bakal tak jogo nganti akhir uripku
sayang gek ndang bali aku pengen ketemu
senadyan sedelo dinggo tombo roso kangenku

semoga cinta kita akan abadi
karena engkaulah cinta sejati
selamanya takkan terganti
karena kau selalu di hati

krungu swaramu lewat hapeku
nambahi roso kangen ning njero atiku
punjul setahun ora ketemu
aku mung iso nyawang fotomu

aku ning kene, kowe neng kono
senadyan adoh paran tresnoku ra bakal sudo
kangen kangen kangen kangen atiku
pengen, aku pengen, pengen ketemu

Tags: #B #Bayu G2B #Indonesia