Bayu G2B - Sejatine Tresno

seberat apapun rintangan
kita kan selalu bersama
suka dan duka, sedih bahagia
kita kan selalu berdua

walau banyak perbedaan di antara kita
tak mengurangi rasa cintaku untukmu
karena dirimu penjaga hatiku
anugerah terindah dalam hidupku

aku kowe tekan selawase
mergo ati iki wes tak tutup nggo liyane
tresno sejatiku wes tak temokne
mergo amung siji ra ono liyane, iku kowe hoo ooo

tulung sawangen aku ning kene
sing tansah setyo ngancani kowe
aku lan sliramu bakal tetep nyawiji
nganti tekan enteke nafas iki

 
ibarate rembulan bakal sepi ra ono lintang
ojo nganti mbok tinggalke wong sing wis tenanan sayang
tresno sing nyoto tulus seko nong njero dodo
ora bakal keno gudo, kuwi sejatine tresno

akeh coro ngungkapke roso sayang
ora kudu nganggo emas lan berlian
mergo bondo kuwi ora dadi ukuran
sepiro gedene tresno sing tok perjuangkan
senadyan abot pacoban tresnoku kan bertahan
kita tak terpisahkan selamanya kan bersama
hingga tutup usia ku kan selamanya cinta

tulung sawangen aku ning kene
sing tansah setyo ngancani kowe
aku lan sliramu bakal tetep nyawiji
nganti tekan enteke nafas iki

Tags: #B #Bayu G2B #Indonesia