Bayu G2B - Stasiun Tugu

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

remuk atiku mergo sliramu cah ayu
kowe lungo saklawase ninggalke aku
stasiun tugu sing dadi saksi bisu
perpisahan kowe lan aku

nganti eluh iki netes ning pipi
sak tenane atiku ra ngapusi
roso tresno marang sliramu
saklawase ono ning atiku

 
padhang sinar rembulan gawe aku kelingan
pas awake dewe isih mlaku bebarengan
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
kowe tego medot tresnoku tanpa sebab alasan
stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi
tresno suciku jebul wes tok mblenjani
ceto ning ngarep moto kowe gandeng wong liyo
ngremuki ati gawe brebes mili ning ati
opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

kidul stasiun tugu awale dhewe ketemu
luluh atiku amergo esemmu
padang jinggrang sinar rembulan
kenanganku ning pasar kembang
ngelingake kowe cah ayu
sing tak sayang sakjroning atiku

ji ro lu aku kelingan sliramu
ra tau leren olehku kangen
amergo kowe marakke aku pengen ketemu
nanging saiki aku ra ngerti kowe ning endi
opo isih dhewe, opo wes gandeng karo lanangan liyane
aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
sekalipun dirimu telah mengkhianatiku
karena cintaku kepadamu takkan terbatas waktu
dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua
yang akan selalu ku kenang sampai akhir hidupku

aku ra biso nahan tangis
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
aku ra gelem kelangan kowe

Tags: #B #Bayu G2B #Indonesia