Denny Caknan - Kangen Mulih

Lirik lagu Denny Caknan - Kangen Mulih 

Tenang tenang tenang
Badai pasti berlalu
Roso sambat sing neng benakmu
Retep kuat no tatag pikirmu

Jajal tak kuat kuate ati iki
Aku ra mulih masio perih
Pengenku kumpul kaleh bapak ibu

Jenengan kangen aku yo kangen
Kangen sungkem neng ngadepe
Jenengan bapa

Jajal tak kuat kuate ati iki
Aku ra mulih masio perih
Pengenku kumpul kaleh bapak ibu

Jenengan kangen aku yo kangen
Kangen sungkem neng ngadepe
Jenegan bapa ibu lan liyan liyan

Tags: #Denny Caknan #Lagu Jawa