Denny Caknan - Los Dol

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu, tandane iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu tak gawe los dol blas aku ra rewel nyanding sliramu sing angel di setel tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo rapopo, aku ra gelo, kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti firasat ati angel di apusi senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas titeni, bakale ngerti reff : Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu, tandane iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu back

Tags: #Denny Caknan #Lagu Jawa