Didi Kempot - Kari Muni

Uwis tak turuti,
Yen butuh kari muni
Uwis tak sekarep,
Ning ojo mung gawe bludreg

Jare kondo tresno,
Ning ngopo kowe tego
Jare kondo setyo,
Ning ngopo kowe sembrono

Sak tenane aku ora bakal lilo
Yen nganti tresnaku dirupo-rupo
Wis kebacut tresno keroyo-royo
Tak rewangi nganti ngenteke bondho

Gelo atiku rasane gelo
Kok nganti neko-neko

Opo mergo aku,
Saiki wis ora nduwe
Kowe arep mlayu,
Tego tenan dik cah ayu

Tak trimak-trimakke,
Atiku jerit ora lilo
Tak rasak-rasakke,
Tego tenan dik sliramu

Tags: #Didi Kempot #Indonesia