Eny Sagita - Jodho Suwargo Ndonya

Lirik Lagu Jodho Suwargo Ndonya

Mung kowe sing biso nambani aku
nalikane ketulo-tulo uripku
koyo layangan sing rantas taline
montang manting kapusan kembange lambe

Mung kowe sing ikhlas nulungi aku
nambani lara tresnaku
sewu tatu perihe mung kari crito
ilang ketemu kowe wong sing setyo

Opo iki arane jodho suwargo ndonya
pethukku nalikone rekoso
opo iki arane bojo suwargo ndonya
lahir batin tresnamu ra nyidam bondho

Mung kowe sing ngerti marang awakku
nalikane kelaran jroning batinku
kelara-lara keracun upase tresno
ilang kepulas kowe wong sing setyo
opo iki arane jodho suwargo ndonya
pethukku nalikone rekoso
opo iki arane bojo suwargo ndonya
lahir batin tresnamu ra nyidam bondho

Mung kowe sing ikhlas nulungi aku
nambani lara tresnaku
sewu tatu perihe mung kari crito
ilang ketemu kowe wong sing setyo

Tags: #ENY SAGITA #Dangdut Koplo