Happy Asmara - Sayang 6

durung suwe kowe sayang
durung suwe leh mu tresno
durung suwe kowe janji
saiki ngopo mblenjani

kowe sing tak sayang sayang
ngopo saiki kok ngilang
kowe sing ngingkari janji
kowe ugo sing ngelarani

pari sing tak tandur wingi
wong liyo kok sing maneni
ora popo, aku rapopo

aduh Gusti kowe nyuwun
kekiatan ati iki
senajan loro nanging ra tak roso

 
durung suwe kowe sayang
durung suwe leh mu tresno
durung suwe kowe janji
saiki ngopo mblenjani

kowe sing tak sayang sayang
ngopo saiki kok ngilang
kowe sing ngingkari janji
kowe ugo sing ngelarani

pari sing tak tandur wingi, wong liyo kok sing maneni
ora popo, aku rapopo
aduh Gusti kowe nyuwun kekiatan ati iki
senajan loro nanging ra tak roso

pari sing tak tandur wingi, wong liyo kok sing maneni
ora popo, aku rapopo
aduh Gusti kowe nyuwun kekiatan ati iki
senajan loro nanging ra tak roso
senajan loro nanging ra tak roso

Tags: #H #Happy Asmara #Indonesia