Jihan Audy - Cinta Monyet

mangan ora enak, turu ora jenak
setiap saat terbayang wajahmu

pendak ketemu rasane dak dik duk atiku
isuk awan bengin kepengen weroh awakmu
opo meneh kok jak chatting aku ngguya ngguyu
nganti simbok kondo ndok opo kowe wis ngelu

jare tak takoni si mbok dhisik opo tau ngene
jaman nomnomane opo wes tau ngerasake
ketusuk rindu yang amat sungguh terlalu
aduh mbok rasane ra kuat ngempet awakku

ndok kowe jek sekolah, ojo kakehan polah
pacaran nganti nggladrah mengko marakne bubrah
ngonoki cinta monyet, yen ra pethuk ngelat ngelet
koyo lagi kepelet, kebacut bapere ngeget

 
pendak ketemu rasane dak dik duk atiku
isuk awan bengin kepengen weroh awakmu
opo meneh kok jak chatting aku ngguya ngguyu
nganti simbok kondo ndok opo kowe wis ngelu

jare tak takoni si mbok dhisik opo tau ngene
jaman nomnomane opo wes tau ngerasake
ketusuk rindu yang amat sungguh terlalu
aduh mbok rasane ra kuat ngempet awakku

ndok kowe jek sekolah, ojo kakehan polah
pacaran nganti nggladrah mengko marakne bubrah
ngonoki cinta monyet, yen ra pethuk ngelat ngelet
koyo lagi kepelet, kebacut bapere ngeget

nikmati wae uripe, gawe semangat dirinya
gawe senenge atine, jare simbok aku remaja lagi jatuh cinta

ndok kowe jek sekolah, ojo kakehan polah
pacaran nganti nggladrah mengko marakne bubrah
ngonoki cinta monyet, yen ra pethuk ngelat ngelet
koyo lagi kepelet, kebacut bapere ngeget

ndok kowe jek sekolah, ojo kakehan polah
pacaran nganti nggladrah mengko marakne bubrah
ngonoki cinta monyet, yen ra pethuk ngelat ngelet
koyo lagi kepelet, kebacut bapere ngeget

Tags: #J #Jihan Audy #Indonesia