Jihan Audy - Konslet

dar der dor sworo bledek
gawe listrike konslet
dar der dor sworo mercon
gawe ndredek ing dodo

dino dino malah …
ndang sholat lan podo tobat

opo ra ngerti dunyo wes podo kiamat
ndang podo ngaji, cedeko karo pak kyai

ayo konco konco bareng bareng podo ndang elinge mati
ojo nguber bondo, mati podo ra digowo
mulane kuwi ayo sholat, ndang podo tobat
opo ora ngerti dunyo iki wes podo kiamat

 
dar der dor sworo bledek
gawe listrike konslet
dar der dor sworo mercon
gawe ndredek ing dodo

dino dino malah …
ndang sholat lan podo tobat

opo ra ngerti dunyo wes podo kiamat
ndang podo ngaji, cedeko karo pak kyai

dino dino malah …
ndang sholat lan podo tobat
dino dino malah …
ndang sholat lan podo tobat

opo ra ngerti dunyo wes podo kiamat
ndang podo ngaji, cedeko karo pak kyai
ndang o elingo yen mati sopo sing nggowo
mulane kuwi dadi uwong ojo nguber bondo

Tags: #J #Jihan Audy #Indonesia