Jihan Audy - Nyidem Tresno

semilire angin wengi
tulung sampekno suoro ati
yen aku kangen, yen aku tresno
ning ra wani olehku …

duh angenan duh pujaan
amung sliramu sing tak sayang
ra biso turu, ra penak mangan
tansah ngelayung ning pikiran

abot rasane wong nyidem tresno
kepingin nyanding wedi …
abot rasane wong nyidem tresno
kesekso atiku keronto-ronto

abot rasane wong nyidem tresno
kepingin nyanding wedi …
abot rasane wong nyidem tresno
kesekso atiku keronto-ronto

 
mugo wae kowe iso ngerteni
tresno iki kesidem ning ati

semilire angin wengi
tulung sampekno suoro ati
yen aku kangen, yen aku tresno
ning ra wani olehku …

abot rasane wong nyidem tresno, kepingin nyanding wedi …
abot rasane wong nyidem tresno, kesekso atiku keronto-ronto
abot rasane wong nyidem tresno, kepingin nyanding wedi …
abot rasane wong nyidem tresno, kesekso atiku keronto-ronto

mugo wae kowe iso ngerteni
tresno iki kesidem ning ati

abot rasane wong nyidem tresno, kepingin nyanding wedi …
abot rasane wong nyidem tresno, kesekso atiku keronto-ronto
abot rasane wong nyidem tresno, kepingin nyanding wedi …
abot rasane wong nyidem tresno, kesekso atiku keronto-ronto, kesekso atiku keronto-ronto

Tags: #J #Jihan Audy #Indonesia