Jihan Audy - Sayang Sampeyan

duhai sayangku opo ngerti karepku
aku pengen terus karo sliramu
mendaho sedino sakjam raiso lungo
sliramu sing tak angen-angeno

duhai cintaku opo ngerti pengenku
aku iki kangen karo sliramu
aku raiso turu, raiso merem motoku
manise esemmu ngaboti kangenku

aku kangen sayang, kangen karo sampeyan
aku rindu sayang, rindu karo sampeyan
sampeyan sayangku, sampeyan cintaku
amung sampeyan sing tak sayangi nganti tekane pati

tenan sayang aku iki kangen karo sampeyan
tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
nganti aku ora iso ngelalikno sampeyan
mung sampeyan sing tak cinta, mung sampeyan sing tak sayang

 
duhai cintaku opo ngerti pengenku
aku iki kangen karo sliramu
aku raiso turu, raiso merem motoku
manise esemmu ngaboti kangenku

aku kangen sayang, kangen karo sampeyan
aku rindu sayang, rindu karo sampeyan
sampeyan sayangku, sampeyan cintaku
amung sampeyan sing tak sayangi nganti tekane pati

tenan sayang aku iki kangen karo sampeyan
tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
nganti aku ora iso ngelalikno sampeyan
mung sampeyan sing tak cinta, mung sampeyan sing tak sayang

aku kangen sayang, kangen karo sampeyan
aku rindu sayang, rindu karo sampeyan
sampeyan sayangku, sampeyan cintaku
amung sampeyan sing tak sayangi nganti tekane pati
amung sampeyan sing tak sayangi nganti tekane pati

Tags: #J #Jihan Audy #Indonesia