Mahesa - Ojo Selingkuh

Riko ojo selingkuh

Saat sun tinggal menyang

Riko ojo ngapusi

Mung pura pura sayang

Isun adoh ring kono

Welas sun tambah soyo

Sakat riko sing ono

Riko ojo selingkuh

Riko ojo ngapusi

Masio adoh ring kono

Hang kenceng yoro

Saat isun sing ono

Tetep welaso

Sing kiro sun selingkuh

Sing kiro sun ngapusi

Mung siji welas isun

Welas nong riko

Mung siji duwenisun

Mung siji riko

Isun adoh ring kono

Welas sun tambah soyo

Sakat riko sing ono

Jeru kangen ring dodo

Riko ojo selingkuh

Riko ojo ngapusi

Masio adoh ring kono

Hang kenceng yoro

Saat isun sing ono

Tetep welaso

Sing kiro sun selingkuh

Sing kiro sun ngapusi

Mung siji welas isun

Welas nong riko

Mung siji duwenisun

Mung siji riko

Riko ojo selingkuh

Riko ojo ngapusi

Masio adoh ring kono

Hang kenceng yoro

Saat isun sing ono

Tetep welaso

Sing kiro sun selingkuh

Sing kiro sun ngapusi

Mung siji welas isun

Welas nong riko

Mung siji duwenisun

Mung siji riko

Tags: #M #Mahesa #Indonesia