Nanda Feraro - Angin Bengi

ademe angin bengi
sun iling awak riko
manis eseman riko
kewelo welo ring moto

raino bengi sun lamun
pikiran ngelayung layung
opo riko sing rumongso
roso kangen awak isun

riko ojo kuwatir
ojo kelangan pikir
welas isun nong riko
sing bakalan munting

masio adoh ring moto
parek ring njero ati
nono wong wadon liyo
mung riko hang sun kangeni

 
welas isun hang suci
ring njero ati iki
koyo mekare kembang
gondone arum lan wangi

ibarat sunare ulan
kelap kelipe lintang
njerone ati iki
mung riko hang sun sayang

ademe angin bengi sun iling awak riko
manis eseman riko kewelo welo ring moto
raino bengi sun lamun pikiran ngelayung layung
opo riko sing rumongso roso kangen awak isun

riko ojo kuwatir, ojo kelangan pikir
welas isun nong riko sing bakalan munting
masio adoh ring moto, parek ring njero ati
nono wong wadon liyo mung riko hang sun kangeni

welas isun hang suci ring njero ati iki
koyo mekare kembang gondone arum lan wangi
ibarat sunare ulan kelap kelipe lintang
njerone ati iki mung riko hang sun sayang

urip dadi siji sampe tumekane pati

Tags: #N #Nanda Feraro #Indonesia