Nanda Feraro - Kangen

kangen nyang awak riko
nggarai nggawe tangise ati
angger sun sawang photone
nggugah engetan jaman semono

kangen nyang awak riko
nggarai nggawe tangise ati
angger sun sawang photone
nggugah engetan jaman semono

saikine riko nang endi
wes setahun sing ono kabare
saikine opo wes lali
ambi isun hang didemeni
hang diwelasi bengen-bengene

kangen nyang awak riko
nggarai nggawe tangise ati
angger sun sawang photone
nggugah engetan jaman semono

 
saikine riko nang endi
wes setahun sing ono kabare
saikine opo wes lali
ambi isun hang didemeni
hang diwelasi bengen-bengene

saikine riko nang endi
wes setahun sing ono kabare
saikine opo wes lali
ambi isun hang didemeni
hang diwelasi bengen-bengene

Tags: #N #Nanda Feraro #Indonesia