Nanda Feraro - Sing Kerasan

wes suwe isun ambi riko
tapi sing ngrasakno welas riko
isun duwe rogo riko tapi duduk ati riko
keloro batin sun keloro

ngomongo dung wes sing ono roso
ojo disimpen tuwas kesekso
saben dino keloronan tapi ati sing sepadan
kelendi welas biso kerasan

anane sun lan riko welase sing sempurno
iku kerono riko sing timbang roso
ibarat mung semene jodoh isun lan riko
isun nerimo mugo urip riko mulyo

ngomongo dung wes sing ono roso
ojo disimpen tuwas kesekso
saben dino keloronan tapi ati sing sepadan
kelendi welas biso kerasan

 
anane sun lan riko welase sing sempurno
iku kerono riko sing timbang roso
ibarat mung semene jodoh isun lan riko
isun nerimo mugo urip riko mulyo

anane sun lan riko welase sing sempurno
iku kerono riko sing timbang roso
ibarat mung semene jodoh isun lan riko
isun nerimo mugo urip riko mulyo
isun nerimo mugo urip riko mulyo

Tags: #N #Nanda Feraro #Indonesia