Nella Kharisma - Ditinggal Rabi

atiku rasane loro

nyawang kowe rabi ro wong liyo

nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

biyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro

rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo

nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

biyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro

rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki

wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi

kowe tego nglarani mblenjani janji suci

neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

biyen bakal ngancani urip tekan matiku

biyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro

pancene kowe tego medot tali asmoro

rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Tags: #N #Nella Kharisma #Indonesia