Nella Kharisma - Tembang Tresno

Padange suryo nanging peteng ning mripatku

Sinare rembulan nambahi susahe atiku

Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu

Nanging nyatane aku mok apusi

Padange suryo nanging peteng ning mripatku

Sinare rembulan nambahi susahe atiku

Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu

Nanging nyatane aku mok apusi

Nyatane amung semu

Janji setyo marang aku

Nyatane nyesek ning atiku

Tego tenan kowe nglarani aku

Tego tenan kowe ngapusi aku

Wes cukup sakmene crito lan lagumu

Aku pamit lilakno lungoku

Padange suryo nanging peteng ning mripatku

Sinare rembulan nambahi susahe atiku

Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu

Nanging nyatane aku mok apusi

Tembang tresno ning lambemu

Nyatane amung semu

Janji setyo marang aku

Ning nyatane nyusahne atiku

Tego tenan kowe nglarani aku

Tego tenan kowe ngapusi aku

Wes cukup sakmene crito lan lagumu

Aku pamit lilakno lungoku

Tags: #N #Nella Kharisma #Indonesia