Nurhana - Kusumaning Ati

Kusumaning ati

Duh wong bagus kang tak anti-anti

Mung tekamu biso gawe

Tentrem neng atiku

Biyen nate janji

Tak ugemi ora bakal lali

Tur kelingan jroning ati

Sak bedahing bumi

Kadhung koyo ngene

Sak iki piye karepe

Malah mirangake

Manis pambukane

Kok pahit tibo mburine

Pancen mangkelake

Amung pamujiku

Mugo-mugo rak ono rubedho

Nggonmu lungo ora kondho-kondho

Kusumaning ati

Duh wong bagus kang tak anti-anti

Mung tekamu biso gawe

Tentrem neng atiku

Biyen nate janji

Tak ugemi ora bakal lali

Tur kelingan jroning ati

Sak bedahing bumi

Kadhung koyo ngene

Sak iki piye karepe

Malah mirangake

Manis pambukane

Kok pahit tibo mburine

Pancen mangkelake

Amung pamujiku

Mugo-mugo rak ono rubedho

Sak pungkure

Nggonmu lungo ora kondho-kondho

Tags: #N #Nurhana #Indonesia