Nurhana - Mleset Janjine

Jare janjine awan malah tekane sore

Aku ra iso awan bisone iki sore

He mesthi tekane sore

Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine

Jare janji awan malah tekane sore

Kesel-kesel nggonku nunggu ngenteni teka sliramu

Aku ra biso awan bisane iki sore

Ojo kesusu nesu iki lho mendhoan tempe

Kuciwane atiku mangkel rasane

Kuciwane atiku mangkel rasane

Kuciwane atiku mangkel rasane

Kuciwane atiku mangkel rasane

Mung nunggu ngarep tekamu kok mleset janjine

Mung nunggu ngarep tekamu kok mleset janjine

Mung nunggu ngarep tekamu kok mleset janjine

Mung nunggu ngarep tekamu kok mleset janjine

Kabeh iki ra sengojo njaluk pangapuro

Kabeh iki ra sengojo njaluk pangapuro

Kabeh iki ra sengojo njaluk pangapuro

Ojo dadi atimu kabeh mergo arto

Ojo dadi atimu kabeh mergo arto

Ojo dadi atimu kabeh mergo arto

Ojo dadi atimu kabeh mergo arto

Jare janji awan malah tekane sore

Jare janji awan malah tekane sore

Jare janji awan malah tekane sore

Jare janji awan malah tekane sore

Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine

Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine

Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine

Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine

Oh oh oh aku

Oh oh oh aku

Ra isa awan bisaku iki sore

Ra isa awan bisaku iki sore

Ja banget anggonmu nesu

Ja banget anggonmu nesu

Awan sore pada wae

Awan sore pada wae

(kabeh ra ono bedane awan sore podo wae)

(kabeh ra ono bedane awan sore podo wae)

Tags: #N #Nurhana #Indonesia