Nurhana - Sripat Sripit

Ngamboro ing awang-awang

Hangelangut bebasan tanpo tepi

Narabasing mego mendhung

Miber ngideri jagad

Ngulandoro ngamboro ngunggahi

gunung

Ketungkul ngumbar gagasan

Satemah digowo ngimpi

Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir

Gandhes luwes, wiragane anglamlami

Sedhet singset, besus angadi busono

Dhasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Dak caketi, aduh mesem sepet madu

Ora sronto, tak gandheng malah gemuyu

Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari

Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Tags: #N #Nurhana #Indonesia