RapX - Bojo Mokong

kowe sakpenakmu dewe
ra ngenggep aku bojone
ora mikir tah awakmu
tumindakmu kuwi nyikso batinku

pancen kowe mokong wedi rai wani bokong
ndelik ning kempit kelek wani yen ono wong tuwek
kau bisanya mendongkrong delak delek kayak kingkong
kau pintaku setia
nyatanya kau yang mendua

aku wes sego tempong, jawaku iso ngemong
merjuango awakmu sampek aku tambah kuru
tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine
ku ra ono benere malah terus salah wae

kowe sakpenakmu dewe
ra ngenggep aku bojone
ora mikir tah awakmu
tumindakmu kuwi nyikso batinku

 
 
loro ati iki loro
ra ngerasakno malah maido
koyo mbeset mbeset dodo
atiku nelongso kowene ra ngerasakno

kowe pancen pabu nanging utekmu lucu
gawanane muring mikirmu dadi miring
deloken to polahmu kowe raiso mlayu
ketoke ngguya ngguyu athoh athoh nang atimu

saiki koen rasakno urip gae karepmu
sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku
aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine
tampak dari matamu ketoke galau melulu

kowe sakpenakmu dewe
ra ngenggep aku bojone
ora mikir tah awakmu
tumindakmu kuwi nyikso batinku

loro ati iki loro
ra ngerasakno malah maido
koyo mbeset mbeset dodo
atiku nelongso kowene ra ngerasakno

kowe yo kowe golek senengmu dewe
kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu
amergo kowe demen kakumu kenemenen
limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng

aku ora ngerti tapi kowe sak ngerti
ra ngangge musyawarah selalu marah-marah
mikiro akibate deloken resikone
kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri

loro ati iki loro
ra ngerasakno malah maido
koyo mbeset mbeset dodo
atiku nelongso kowene ra ngerasakno

kowe sakpenakmu dewe
ra ngenggep aku bojone
ora mikir tah awakmu
tumindakmu kuwi nyikso batinku
tumindakmu kuwi nyikso batinku
tumindakmu kuwi nyikso batinku
tumindakmu kuwi nyikso batinku

Tags: #Indonesia #RapX