RapX - Juminten

jum tak takoni kowe njawappo jujuro
opo welas riko wis sudo
jum apuo riko tego nguweni gudo
kok cepat ngilang koyo superboy

tuku iwak pari ning pasar muncar
mikir riko atiku sampek buyar
goro-goro riko katut sopir fuso

 
yo tambah suwi pikiranmu ra normal
utekku panas jare sabar yo mas
kok yo gampange riko njaluk sepuro

dik juminten soyo suwi soyo ndadi kebangeten
emoh susah mung jalukke urip mulyo
opo pancen kowe ngarep aku bongko

 
 
mung maido yen kowe salah ra gelem dipaido
opo iku carane ngeramut bojo
pingin rasane kendat ning nduwur klopo

sak temen temene ati iki ora lilo
riko ambi lanangan liyo, kari tego riko mentolo
aku iki nganti ketoro koyo wong pelo
sakbendino goletno bondo, setuluse mung kanggo riko

isuk isuk wes njaluk sambelno kecap lalapan lamtoro
entek beras tak utangno ngono riko ra nerimo
sampek sampek aku isin nang keluarga bambang
bendino utang beras ning tokone pak bambang

sampek koyo ngono kowe ra ono sadare
kiro kiro kirono opo sing bingung mbok karepne
pancene kowe njalukmu sak karepmu dewe
lomoh wis males aku mendingan tak jarne

raiso raiso bakal dadi dudo
udu david beckham sing iso tuku pulo
aku wong biasa kerjo isah isah
pinginku ra pisah urip omah omah

 
rasido rasido welas ambi riko
roso wes ilang minggato minggato
kowe ra setia milih sama dia
aku tak ngalah wae mending kita pisah

dik juminten soyo suwi soyo ndadi kebangeten
emoh susah mung jalukke urip mulyo
opo pancen kowe ngarep aku bongko

mung maido yen kowe salah ra gelem dipaido
opo iku carane ngeramut bojo
pingin rasane kendat ning nduwur klopo

sak temen temene ati iki ora lilo
riko ambi lanangan liyo, kari tego riko mentolo
aku iki nganti ketoro koyo wong pelo
sakbendino goletno bondo, setuluse mung kanggo riko

dik juminten soyo suwi soyo ndadi kebangeten
emoh susah mung jalukke urip mulyo
opo pancen kowe ngarep aku bongko

mung maido yen kowe salah ra gelem dipaido
opo iku carane ngeramut bojo
pingin rasane kendat ning nduwur klopo

raiso raiso bakal dadi dudo
udu david beckham sing iso tuku pulo
aku wong biasa kerjo isah isah
pinginku ra pisah urip omah omah

rasido rasido welas ambi riko
roso wes ilang minggato minggato
kowe ra setia milih sama dia
aku tak ngalah wae mending kita pisah

dik juminten soyo suwi soyo ndadi kebangeten
emoh susah mung jalukke urip mulyo
opo pancen kowe ngarep aku bongko

mung maido yen kowe salah ra gelem dipaido
opo iku carane ngeramut bojo
pingin rasane kendat ning nduwur klopo, dik juminten

Tags: #Indonesia #RapX