RapX - Lungset

sepreni ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

onok opo sayang mripatmu berlinang
ngoco ngoco koyo ngono banjur metu eluh
opo yo salahku gawe lorone atimu
opo ancen uneg-uneg sing ora kewetu

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadong neng ati seng tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

saiki wes bedo cubo dirasakno
jo disimpen jroning ati nemen kenemenen
supoyo lerem tentrem lan gawe kowe marem
ngomongo lah ben ora dadi masalah

 
 
tegone kowe ngeloro (ngeloro)
nyanding roso karo wong liyo (karo wong liyo)
mentolo kowe mentolo (mentolo)
gawe cidro suloyo medot janji asmoro (asmoro)

ini semua bisa saja jadi dilema
krono kowe ora gelem berbagi dilema
isomu gor nesu dadak mloya mlayu
kapan isaku ngerteni yo iku karepmu

sepreni ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadong neng ati seng tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

harus dengan cara apa yang aku lakukan
nggowo urip iki iso saling pengertian
yen dijak guyonan nesumu tenanan
jebule udur-uduran dadine tukaran

tegone kowe ngeloro (ngeloro)
nyanding roso karo wong liyo (karo wong liyo)
mentolo kowe mentolo (mentolo)
gawe cidro suloyo medot janji asmoro (asmoro)

Tags: #Indonesia #RapX