RapX - MKR (Matamu Ke Ranjang)

pandangan yang pertama bicaramu ramah
tapi gak taunya tanganmu yang ramah
kau buat tergoda aku dengan canda
dan sorotan mata yang buatku gila

pancen edan soyo ngedan ngrasakake sliramu
iso iso dadi tenan yen nurut karepmu
wes tak wanti wanti tapi rak mok gugu
ora nahan aku yen ngomongmu saru

 
tambah mumet aku kepileng marang gudamu
soyo suwi soyo nyidek anggonmu nang aku
tanganmu nggremet nggremet nggerayangi tanganku
wes ra kuat aku panas marang sliramu

mati awakku keneng rayuanmu
saat itu juga kau ngajak bercinta
tatapanmu gila bikin tak kuasa
aku hanya bisa diam pasrah saja

 
 
ciloko tenanan aku kepangan sliramu
dodoku deg deg ser kalap ngebendung nafsumu
kepikiran aku mengko dadi saru
sik tak tahan tahan wedi kebablasan

kowe tambah ndadi mergo kahanane sepi
soyo nantang soyo wani mekso dituruti
ora iso diempet lambene nggeget geget
mergane kebelet njaluk dinet-net

 
pandangan yang pertama bicaramu ramah
tapi gak taunya tanganmu yang ramah
kau buat tergoda aku dengan canda
dan sorotan mata yang buatku gila

pancen edan soyo ngedan ngrasakake sliramu
iso iso dadi tenan yen nurut karepmu
wes tak wanti wanti tapi rak mok gugu
ora nahan aku yen ngomongmu saru

tambah mumet aku kepileng marang gudamu
soyo suwi soyo nyidek anggonmu nang aku
tanganmu nggremet nggremet nggerayangi tanganku
wes ra kuat aku panas marang sliramu

mati awakku keneng rayuanmu
saat itu juga kau ngajak bercinta
tatapanmu gila bikin tak kuasa
aku hanya bisa diam pasrah saja

ciloko tenanan aku kepangan sliramu
dodoku deg deg ser kalap ngebendung nafsumu
kepikiran aku mengko dadi saru
sik tak tahan tahan wedi kebablasan

kowe tambah ndadi mergo kahanane sepi
soyo nantang soyo wani mekso dituruti
ora iso diempet lambene nggeget geget
mergane kebelet njaluk dinet-net

mati awakku keneng rayuanmu
saat itu juga kau ngajak bercinta
tatapanmu gila bikin tak kuasa
aku hanya bisa diam pasrah saja

Tags: #Indonesia #RapX