RapX - Sayang Keri

sayang, kamu masih ada sisa cinta di dalam hatiku
naliko jenengmu krungu digowo angin dalu
biyen kowe selalu omong i love you di setiap telponan
kangene roso iku di saat ku kelingan

kowe wes nggawe dolanan
atiku sing sak kepel tangan
ngedum tresno iki tanpa berperasaan

opo yo aku kudu seng ngalah
karena cinta tak bisa dipaksa
harus pergi, loro perasaan iki

opo yo move on iku nggenah
mengharuskan kita harus pisah
sayang keri nong jero atimu

 
 
wes tak ikhlasne katresnanku padamu
mending prei kiri, jalan sendiri lagi

sayang, kamu masih ada sisa cinta di dalam hatiku
naliko jenengmu krungu digowo angin dalu
biyen kowe selalu omong i love you di setiap telponan
kangene roso iku di saat ku kelingan

kowe wes nggawe dolanan atiku sing sak kepel tangan
ngedum tresno iki tanpa berperasaan

opo yo aku kudu seng ngalah, karena cinta tak bisa dipaksa
harus pergi, loro perasaan iki
opo yo move on iku nggenah mengharuskan kita harus pisah
sayang keri nong jero atimu

wes tak ikhlasne katresnanku padamu
mending prei kiri, jalan sendiri lagi

wes tak lungno roso tresno kudune kowe yakino
kowe ruces aku ngenes, benang mbulet kowe ruwet
kowe tak tresnani saiki tego ngedum roso
kegudho wong liyo dadine sayangmu bedo
sayang aku sayang ojo kok sayang
sayang keri nong njero atimu, sayang keri nong njero atimu

Tags: #Indonesia #RapX