RapX - Suket Teki

pancen iki dalanku, kepati trisno sliramu
rasane ati ngambur, duwur ora keukur
lan sak jembare dalan, mung bisone ngedungo

aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali
paribasan awak, urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah, suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane, kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

yang ku mau hanya kau hidup bahagia
yo wis pancen ngene dalan sakmestine
ndeweni urip iki yang sudah terjadi
ku hanya bisa menyimpan lara dalam dada
yo wes kudu ngene ngawali dalane
biasane tekaku nggowo tresno saiki bedo
legowo sing tak sejo ugo sing tak rumongso sirno ow ow ow

 
 
paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah, suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane, kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah, suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane, kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Tags: #Indonesia #RapX