RapX - Talining Asmoro

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
kowe uwes bedo

 
tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetese eluh mili teles kebeh ring pipi
makili nelongso nggowo perih ning njero ati
peteng ndedet uripku naliko kowe teko nggowo
perune impi pait nganti bebrayan sing tak kanti
iling ra kowe naliko ngguyu mesem nangis karo aku
kerono ku ngerti ra bakal kowe kelingan kolo iku
jo digentuni po maneh sampek dadi frustasi
nek aku digandrungi wedokan saiki

 
 
opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro, tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo, kowe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

raiso nulung awakku nyandang katresnanmu
masio sakjane ku ngerti akhire ngelarani
umpomone ngrogoh jero unine i love you
tapi saiki kon woco maneh muni i leave you
sumpah ku ra wani janji po maneh terobsesi
tapi terpuruk bukan pilihan sing tak karepi
aku ra butuh maneh alesan dinggo sedih
aku ra sudi maneh kok larani

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

Tags: #Indonesia #RapX