Ratna Antika - Batmen Deso

Aku iki dudu superman
Aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso

Cedhak watu adoh rojo

Omahku gedheg pinggir kalen
Gaweanku mung golek damen
Sapi siji wedhusku telu
Warisane wong tuwaku
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasaning ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Sapi siji wedhusku telu
Warisane wong tuwaku
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku nilo
Nadyan urip rekoso, nanging atiku trimo
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasaning ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Ora nyono aku ra ngiro
Saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo
Biso gawe makmuring negoro
Nadyan urip rekoso, nanging atiku lilo
Nadyan urip neng ndeso, nanging ora tak roso
Urip neng ndeso
Urip neng ndeso

Loading...

Lirik Lagu Lainnya:

close