Reny Farida - Alum

isun weroh dewek
riko ambi wong liyo
melaku bareng
gandengan tangan
isun osing nyongko
riko kari tego
ngendoi cemeng welas iki
-
buang isun buang
welas hang ono
ring ati iki uwis sirno
mergo ati iki
welas hang suci
welas asih hang sempurno
isun wes sing percoyo
mergo kari nyulek moto
kembang hang ono
ring atinisun
uwis alum sing keneng
di sirami,,
kembang hang ono
ring atinisun
uwis alum sing keneng
di sirami,,
--

--
menyango hang adoh
ojo riko moro
isun wis sing sudi
nompo riko maning
isun wes sing biso
ati kadung loro
tutupen kabeh cerito iki
ojo riko bukak maning
isun wis sing percoyo
ati kadung loro,,
kuburen kabeh welas iki
ojo riko keduk maning
isun wis sing percoyo
ati kadung loro,,
kembang hang ono
ring atinisun
uwis alum sing keneng
di sirami,,
kembang hang ono
ring atinisun
uwis alum sing keneng
di sirami,,
-
kembang hang ono
ring atinisun
uwis alum sing keneng
di sirami,,
kembang hang ono
ring atinisun
uwis alum sing keneng
di sirami,,
di sirami,,

Tags: #Indonesia #Reny Farida