Reny Farida - Koyo Langit Ambi Bumi

koyo langit ambi bumi
isun lan riko
selawase sing mungkin
biso sesandingan
sadar isun sopo osing pantes biso nyanding
urip rikowis usapen eluh moto lilakno sun lungo
dudu mergo kurang welas opo wis ngeliyo
tapi mergo sing ono
restu teko wong tuwek riko
sak tuluse welas isun nyang riko
sing cukup nyakekno
atine wong tuwek riko
sadar isun osing nduwe dunyo
hang sebanding ambi riko
lilakno isun wis lilakeno
trimo byain wong liyo hang dipilihno
myakne isun simpen roso iki
nong njero dodo….
koyo langit ambi bumi
isun lan riko
selawase sing mungkin biso sesandingan
sadar isun sopo
osing pantes biso nyanding urip riko

wis usapen eluh moto lilakno sun lungo
dudu mergo kurang welas opo wis ngeliyo
tapi mergo sing ono
restu teko wong tuwek riko

sak tuluse welas isun nyang riko
sing cukup nyakekno
atine wong tuwek riko
sadar isun osing nduwe dunyo
hang sebanding ambi riko

lilakno isun wis lilakeno
trimo byain wong liyo hang dipilihno
myakne isun simpen roso iki
nong njero dodo….
sak tuluse welas isun nyang riko
sing cukup nyakekno
atine wong tuwek riko
sadar isun osing nduwe dunyo
hang sebanding ambi riko
lilakno isun wis lilakeno
trimo byain wong liyo hang dipilihno
myakne isun simpen roso iki
nong njero dodo….
myakne isun simpen roso iki
nong njero dodo….

Tags: #Indonesia #Reny Farida