Reny Farida - Luntur

Sun seng lali, isun yo seng lali
Ambi riko Kudangane ati...
Enget bengen lungguh ring plataran
Disakseni padange ulan....

Sun seng lali, isun yo seng lali
Ambi riko hang sun impi impi..
Welas riko yo wes isun turuti
Ojo sampek riko ngeloro ati...

reff :
Bengen riko yo wes janji
Welas riko yo seng luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati...

Nyatane riko sak iki
Tego nyulayani janji.. Ngeloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo...

Manise roso seneng, pahit sun rasakaken
Riko yo hang sun puji, sak iki mangan ati..
Timbang gedigi bangur sun gawe lali...

reff :
Bengen riko yo wes janji
Welas riko yo seng luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati...

Nyatane riko sak iki
Tego nyulayani janji.. Ngeloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo...

Manise roso seneng, pahit sun rasakaken
Riko yo hang sun puji, sak iki mangan ati..
Timbang gedigi bangur sun gawe lali..

Tags: #Indonesia #Reny Farida