Reny Farida - Mariti

Dudu salah welase
Mung salah panggonane
dhemen nono putuse
dung sing ditundung mulih

Opo yo kiro lilo
Opo tah merem moto
opo tah sing rumongso
ono hang dipiloro

Reff:

Dadekno pengiling-iling
gudane mung liwat baen
dung dituruti mariti
mariti mari mari mati

Tags: #Indonesia #Reny Farida