Sarah Brillian - Opo Abote

waktu kanggo kerjo ono
kanggo dolan ugo ono
nanging waktune sholat
ngaku ra ono

ngakune awake kuat
ngakune awake sehat
nanging yen wulan poso
ngaku larane kumat

opo abote sholat lima waktu
yen kuwi wis dadi kuwajibanmu
opo abote poso wulan romadhon
yen kuwi wis dawuhe Sing Kuoso

waktu kanggo kerjo ono, kanggo dolan ugo ono
nanging waktune sholat, ngaku ra ono
ngakune awake kuat, ngakune awake sehat
nanging yen wulan poso, ngaku larane kumat

 
opo abote sholat lima waktu
yen kuwi wis dadi kuwajibanmu
opo abote poso wulan romadhon
yen kuwi wis dawuhe Sing Kuoso

waktu kanggo kerjo ono, kanggo dolan ugo ono
nanging waktune sholat, ngaku ra ono
ngakune awake kuat, ngakune awake sehat
nanging yen wulan poso, ngaku larane kumat

opo abote sholat lima waktu
yen kuwi wis dadi kuwajibanmu
opo abote poso wulan romadhon
yen kuwi wis dawuhe Sing Kuoso

waktu kanggo kerjo ono, kanggo dolan ugo ono
nanging waktune sholat, ngaku ra ono

Tags: #S #Sarah Brillian #Indonesia