Via Vallen - Kimcil Kepolen

Pancene koe pabu nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki

Ono opo kok koe bedo karo aku iki

Opo aku salah nek aku tresno koe

Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe

Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik

Mergo sak iki tresno enenge gor bondo

Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku

Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki

Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra FU koe ora i love you

Jaremu nek ra Ninja koe ora cinta

Nanging pie meneh aku wong ra nduwe

Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yonek koe ra iso trimo opo enenge

Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase

Pancen koe konco neng atimu wuto

Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu

Mending aku tak pisah ninggalke sliramu

Ojo rumongso bisa nek koe ora iso

Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Tags: #Via Vallen #V #Indonesia